Behandlinger

Fysiurgisk Massage

En massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket kræver viden omkring musklernes udspring, hæftning, funktion samt tilstand.

Læs mere
Bindevævsmassage/ Cupping

Massage til afhjælpning af ophobninger i dit bindevæv, som har sat sig som celluite (appelsinhud) eller løst og bulet hud. Jeg bruger sugekopper i behandlingen, som øger blodgennemstrømningen i vævet godt og hurtigt. Det undertryk, som sugekoppen skaber, åbner flere blodkar på en gang.

Læs mere
Graviditets massage

Hvad med at forkæle dig selv når du er gravid. Med en lindrende og afslappende graviditetsmassage. Du kan ligge på maven, på en lækker komfortabel graviditetspude, som formes lige efter din krop. Mens du nyder en graviditetsmassage, så lader din krop op. Bare det at kunne slappe af i 60 min det gør godt for din krop.

Læs mere
Holistisk ansigtsmassage

Ansigtsmassagen er en behandling, som går ind og påvirker: organer, sanser, knogler, muskler og øvrigt væv. Dine energipunkter påvirkes, så der skabes et energi flow i hele kroppen. Nervepunkter, lymfepunkter og zoner i hele ansigtet stimuleres. Det gør at dit nervesystem og immunsystem påvirkes positivt.

Læs mere

Fysiurgisk ansigtsmassage

Fysiurgisk ansigtsmassage er en dybdegående behandling, hvor der arbejdes i vævet og muskulaturen. Massagen tager udgangspunkt i ansigtets anatomiske opbygning.Læs mere
Fodmassage

Fysiurgisk fodmassage har nogle gavnlige effekter på de problematikker, der kan opstå i og omkring vores fødder. Det er en dybdegående behandling, hvor der arbejdes i vævet og muskulaturen. Det er både under og over foden. Massagen tager udgangspunkt i fodens anatomiske opbygning.

Læs mere
Infrarød saunatæppe

Det infrarøde saunatæppe er med til at give ny energi, til cellerne i kroppen. Den infrarøde varme stråler ca. 7 cm ind i kroppen. Derved går den ind og rammer huden, muskler, knogler og organer.

Læs mere
NADA

NADA behandling er øreakupunktur. Det er med til at afbalancere krop og psyke. Reducere stress, eksamensangst, tankemylder, søvnproblemer, aggressioner m.m.

Læs mere