Graviditetsmassage for dig og dit barn.

Hvad med at forkæle dig selv når du er gravid. Med en lindrende og afslappende graviditetsmassage. Du kan ligge på maven, på en lækker komfortabel graviditetspude, som formes lige efter din krop. Mens du nyder en graviditetsmassage, så lader din krop op. Bare det at kunne slappe af i 60 min det gør godt for din krop.  

Hvad kan graviditetsmassage hjælpe på?
* Smerter i ryg og skulder.
* Lændesmerter.
* Lægkramper.
* Væske i benene. 
* Uro og anspændthed.

HVORNÅR MÅ DU FÅ GRAVIDITETSMASSAGE?

Du må få Graviditetsmassge fra 12 uge og helt frem til fødslen. Nogle vælger at få graviditetsmassage hver 4-5 uge resten af graviditeten, det er helt op til dig, hvor ofte du ønsker.

Har du en svær bækkenløsning, anden sygdom eller feber, råder jeg dit til at vente indtil du er rask og har vendt det med din læge. 

Graviditetsmassagen

Min massagebriks den er elektrisk, så den kan justeret i højde. Ovenpå briksen der kommer der en god lækker og blød graviditetspude, som kan foldes lige efter din krop! Det er vigtigt at du ligger godt, så du kan slappe af under behandlingen. 

Inden jeg påbegynder massagen, stiller jeg dig lidt nogle spørgsmål. Det er for at være sikker på at det er godt for dig. Men også godt for mig at vide, 

Spørgsmål kan være: hvor langt er du i graviditeten?, er der noget jeg skal være opmærksom på?, har du nogle gener?, føler du dig sund og rask m.m.

Du starter med at ligge på ryggen, med nogle gode puder så du har hovedet lidt højt. Så får du et håndklæde og et tæppe over dig, så du er tildækket. Jeg starter med behandlingen mens du ligger på ryggen, når den er afsluttet skal du om på maven og ligge.

Herefter kommer du til at ligge i en dejlig blød komfortabel pude, som jeg former efter dig, der vil være puder så du kan hvile hovedet lige som du ønsker. Igen afdækkes du med håndklæde og tæppe. Mange gravide ELSKER at ligge på maven. Ofte giver det lidt luft så de bedre kan trække vejret. Nogle mærker barnet tydligere. Nogle falder i søvn og bare nyder behandlingen på skulder, ryg, lænd og benene. 

Mange gravide går herfra afslappet, veltilpas og har mere overskud.