Om Anja

Siden jeg var ung, vidste jeg at det var med mennesker jeg skulle arbejde med. Men mit arbejdsliv det startede lidt anderledes. I 2002 der begyndte jeg på Robert Damkjær, en industri fabrik som producerede pølser. Her var jeg et pakkeri hvor jeg pakkede pølser, i små pakker. Her var jeg i små 8 år. 

I 2010 der kunne jeg mærke at nu skulle der ske noget andet. Min trang til at arbejde med mennesker blev større og større. Så i juni 2010 der startede jeg som afløser på et plejehjem lige i nærheden.  Kort efter så tog jeg beslutningen om at tage social og sundhedshjælper uddannelsen. Men det var ikke det jeg ville, jeg ville noget mere. Så jeg fortsatte og tog social og sundhedsassistent uddannelsen. 

Det var den helt rigtige beslutning. Nu var min værktøjskasse som den skulle være. Jeg har arbejdet på plejehjem, hjemmeplejen og vendte tilbage til plejehjem. 

I 2018 der tog jeg på et kursus i wellnessmassage, det var startskuddet til massøruddannelsen. 
I juli måned 2018 der tog jeg den lægeeksamineret fysiurgisk massør uddannelse, hos dansk akademi for kropsterapi i Århus. Siden da er det blevet til en del ekstra kurser.                              

Anja Privat

Jeg er mor til 2 skønne drenge på hhv. 15 og 17 år. Jeg danner par og bor sammen med Henrik.  Jeg er et stort familie menneske, og har det allerbedst når alle er hjemme og er samlet. 

Jeg elsker at være ude i naturen, gå lange ture i skoven, ved vandet. Det giver mig rigtig meget frihed, og det er skønt at kunne nulstille hjernen. 

Meget af min fridtid bruger jeg med Bella min hund. Hun er af racen golden retrievere. Hun er 3 år.

Jeg tager til træning hver uge, samt sørger jeg for at hun bliver aktiveret på flere forskellige måder. Derudover bruger jeg en del tid på at tage til udstilling, her rundt i Danmark.
Bella er også en del af klinikken, hvor hun nogle dage hjælper klienter, som kan have det lidt svært. Hun elsker at få hendes formiddagslur i klinikken:-)