Holistisk Ansigtsmassage

Ansigtsmassagen er en behandling, som går ind og påvirker: organer, sanser, knogler, muskler og øvrigt væv. 
Dine energipunkter påvirkes, så der skabes et energi flow i hele kroppen. Nervepunkter, lymfepunkter og zoner i hele ansigtet stimuleres.  Det gør at dit nervesystem og immun system påvirkes positivt. 

Ansigtsmassagen har en udrensende virkning. Så er der ubalance i kroppen så afspejler det sig i dit ansigt. Den skaber balance i kroppen, afspænder dine ansigtsmuskler, så dit ansigt løftes og bliver mere glat at se på.

Det er IKKE en typisk ansigtsbehandling med lud og damp som ved en kosmetolog. Dette er en rigtig lækker lang og dybdegående behandling, hvor der arbejdes dybt og er afslappende.

Da behandlingen stimulere udskillelse af affaldsstoffer, kan man opleve træthed og evt. hovedpine efter behandlingen. Vær derfor lidt god ved dig selv resten af dagen.

Ønskes en god effekt af behandlingen vil jeg anbefale 2-3 behandlinger, med 1 uges mellemrum. Derefter vil hver 4-6 uge rigtig fint.

Man kan sagtens nøjes med en behandling, her oplever du mere det at få velvære, en dejlig blød hud og en glød i ansigtet. Efter behandlingen vil du føle dig afslappet, samtid vil din krop begynde at udrense.


Tid til dig....

På briksen kan du slippe bekymringer, sætte alt på pause, sætte fokus på DIG og det du har brug for lige nu.

Det er tid til selvforkælelse afslapning, få en smukkere glød. Den holistiske ansigtsmassage er ren nydelse for dig og dit velvære. Du vil under behandlingen mærke at din hud arbejder, mens du slapper af og nyder behandlingen. Du vil efter behandlingen opleve at din hud har et friskere udseende og en mere frisk glød. 

Til behandlingen bruger jeg udelukkende veganske og økologiske hudplejeprodukter. De indeholder alt det vores hud har brug for, vitaminer, antioxidanter og planteekstrakter. Hermed får din hud den bedste sundhed. 

Jeg glæder mig til at forkæle DIG med en lækker holistisk ansigtsmassage. 

Et lille klip fra ansigtsmassagen

ansigtsmassage